Lifestyle in ‘That’s Life’

DorcasHet lifestyleprogramma ‘Thats’s Life’ begint donderdag om 20.00 uur zoals gebruikelijk met een organisatie van de vrijwilligerscentrale. Dit keer ontvangen presentatrice Jenny Piet, technicus Rinus van Itterzon en Jan Box Margriet Staat van Dorcas. Ze komt vertellen wat Dorcas allemaal nog meer doet dan alleen de winkels waar tweedehands spullen worden verkocht voor een goed doel. Daarna Debby Albers van de Stichting Fedeli. Als je de letters van Fedeli door elkaar husselt dan staat er ‘liefde’. Het uitgangspunt van de stichting is het verbinden van mensen door ze samen te brengen voor een gezellige Babbelkoffie of de Open Eettafel.

Het tweede uur komt Joke Meyer langs om te vertellen over het nieuwe concept in de Ophelialaan ‘Jouw Marktkraam’. Tenslotte Janna van Zon en het kunst halfuurtje. Deze keer neemt ze fotografe Tiny Nijssen mee. Tiny hangt momenteel met haar werk in het gemeentehuis van Aalsmeer. Natuurlijk zal Janna ook over vertellen over het Huiskamermuseum dat op 30 januari weer open gaat.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×