'Let's Go' viert carnaval in de Kinderkeuken

Let's GoHet is komende vrijdag weer gezellig druk bij Kim en Joey in de studio. Matthias, 10 jaar, komt zijn talent laten horen in Let’s Go Got Talent! Matthias volgt zangles bij juf Maartje en komt live zingen. Ben jij ook benieuwd? Zorg dat je dan om 18.00 uur je radio hebt aanstaan.

Marjorie van Zwembad de Waterlelie komt langs, want ook in het zwembad vieren ze 6 februari Carnaval! Hoe dat eruit gaat zien hoor je bij Let’s Go! Natuurlijk komt ook Danielle weer gezellige langs voor Danielle’s Kinderkeuken. Ze heeft weer leuke tips voor lekkere en gezonde hapjes die jezelf kan maken. Heb je een vraag voor 1 van onze gasten? Bel dan vrijdag naar de studio of chat gezellig mee…en natuurlijk ben je ook van harte welkom in de studio.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 17 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×