Positivisme in ‘Vrijdagavondcafé’

PositivismeVrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur weer veel muzikale items in het Vrijdagavondcafé, zoals Ron’s Top 40 Hitarchief, de gezellige meezinger, de soulshowclassic en de wekelijkse Twitterhit. Deze week is het thema van de Twitterhit ‘positiviteit’. In de week van blue monday kunnen we wel wat positiefs gebruiken tenslotte. Wat vind jij een positieve plaat of wat is volgens jou een positieve artiest of band waar jij vrolijk van wordt? Geef jouw inzending door via ons Twitteraccount: Vrij_avondcafé of via een bericht via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Onder alle inzendingen verloten we twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze in Bioscoop Aalsmeer.

Deze week presenteert Ron samen met Kirsten en is het dus ook weer tijd voor de wekelijkse rubriek ‘Kirsten’s Vrijdagavond Mini Magazine’, met ook daarin positiviteit over sporten, uitgaan, genieten van het leven, reizen…enz. En natuurlijk spelen we weer het spel Soundmemory. Je hoort 10 geluiden maar welke is dubbel? Wil je meedoen en kans maken op ‘De stoere mok met je hele naam erop’? Geef je dan op als kandidaat via emailadres: studio@radioaalsmeer.nl en wie weet ben jij onze kandidaat vrijdagavond en win je deze leuke prijs.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×