Live vanaf Nieuwjaarsreceptie

Zoals ieder jaar, organiseert de gemeente Aalsmeer ook dit jaar weer de bekende Nieuwjaarsreceptie. Een gelegenheid waar Aalsmeerders elkaar een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen. En er zijn altijd vele Aalsmeerders aanwezig: natuurlijk de bestuurders, de lokale politiek, vertegenwoordigers van het verenigingsleven, maatschappelijke instanties en natuurlijk ‘gewone’ burgers.
Uiteraard houdt de burgemeester de traditionele nieuwjaarsspeech. Nieuw dit jaar is dat Radio Aalsmeer er live bij is tussen 20.00 en 22.00 uur.  De programmamakers zullen vragen naar de goede voornemens en zullen vooruitblikken op het komende jaar.

De rechtstreekse uitzending van de Nieuwjaarsreceptie kunt u beluisteren op woensdag 6 januari tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 januari 2016 om 23:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×