Joop de Ruiter: 'Ik ben helemaal gek van mensen'

Joop de RuiterElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week politiekverslaggever en presentator van ‘Aalsmeer Politiek’ Joop de Ruiter aan het woord. Hij is een van de oudst dienende medewerkers van de omroep en zegt ‘helemaal gek van mensen’ te zijn. Joop begon als sportverslaggever en is van lieverlee in de politieke hoek terecht gekomen. Hij noemt zichzelf geen journalist, maar heeft wel een dochter die dat is geworden.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 4 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×