Kees Buskermolen gast in ‘Door de Mangel’

FestonhaakIedere maandag wordt op Radio Aalsmeer een Aalsmeerder of Kudelstaarter in het spotlicht gezet. In de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ wordt de gast een uur lang het hemd van het lijf gevraagd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts. In de eerste uitzending van 2016 nam ex-plantenexporteur en ‘professioneel vrijwilliger’ Jan Kwak plaats op de studiostoel. Kwak bleek een actief man. Niet alleen tijdens zijn werkzame leven in de plantenbusiness, maar ook nu hij gepensioneerd is als vrijwilliger. Zo is actief bijde basketbalvereniging, het Rode Kruis, de Voedselbank en het KWF.
Uiteraard heeft Jan ook weer een nieuwe gast uitgenodigd voor 110e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 11 januari zal tussen 19.00 en 20.00 uur basketballer Kees Buskermolen door uw boxen klinken. Hij traint o.a. het eerste team van BVA en is een oud-biologie docent. Maar hij doet meer. Kwak wil van hem weten waar hij op zijn leeftijd de motivatie vandaan haakt om zoveel energie te geven als trainer/coach aan de basketbalvereniging.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×