Live concert singer-songwriter Rogier Pelgrim

Rogier PelgrimOp zaterdagavond 16 januari om 21.00 uur geeft singer-songwriter Rogier Pelgrim een huiskamerconcert in Aalsmeer. Radio Aalsmeer is op locatie en dit concert wordt live uitgezonden in het programma ‘Zaterdagavond Live’. Pelgrim is bekend van zijn deelname in 2012 aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland van Giel Beelen. Hij heeft regelmatig opgetreden bij NPO Radio 1, Radio 2 en 3FM en speelde reeds in het voorprogramma van artiesten als Blaudzun, Handsome Poets en Janne Schra.

‘Zaterdagavond Live‘ wordt zaterdag uitgezonden vanaf 21.00 uur.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×