Jazz-zangeres Colette Wickenhagen live

Colette WickenhagenZaterdagochtend om 11.00 uur ontvangt Sem van Hest niemand minder dan jazz en blues zangeres Colette Wickenhagen te gast. Zij heeft in haar carrière met verschillende grootheden in de jazzmuziek samengewerkt, onder wie Clous van Mechelen, Harry Verbeke en Rinus Groeneveld. Afgelopen jaar trad ze op in Aalsmeer in Bachus en De Nieuwe Meer. De recensies waren lovend: ”Een persoonlijkheid met een volle, warme en sensuele stem, die het publiek tot luisteren dwingt”.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Sem spreekt met haar over haar liefde voor muziek en zal muziek draaien van de inspiratiebronnen die haar motiveerden deze weg in te slaan. Dat begon al in haar jonge jaren toen ze met haar vader veel naar jazz luisterde. Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Dizzie Gillespie, Ben Webster, Miles Davis en Ernestine Anderson klonken in huize Wickenhagen regelmatig uit de speakers. Van de latere generatie jazzmusici is de Canadese Diana Krall een favoriet van Colette, maar daarnaast komt ze nog met verrassende andere namen.

Gepubliceerd: 10 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×