‘Vrijdagavondcafé’ draait om soep

Marc EveleensDeze vrijdag staan de deuren van het gezellige Vrijdagavondcafé weer wagenwijd open. Tussen 21.00 en 23.00 uur ontvangt Ron, die deze week samen met Caroline presenteert, onder andere radiokok Marc Eveleens met zijn maandelijkse rubriek ‘Marc’s Culinaire Kookwekker. Deze keer heeft Marc het over de geschiedenis van soep, soorten soep en een gemakkelijk te bereiden maar bijzonder soepgerecht.
Vorige week zijn de programmamakers gestart met een nieuw radiospel ‘Soundmemory’. De kandidaat krijgt tien geluiden te horen waarvan er één dubbel is. Hiermee is een ‘Mok met je eigen naam er op’ te winnen, beschikbaar gesteld door Total Copy Service. Wil je meedoen aan dit nieuwe radiospel? Geef je op via een mail aan: studio@radioaalsmeer.nl.
Verder ook deze week gasten in de studio, interviews, Ron’s Top 40 Hitarhief, de Soulshow-classic en heel veel muziek uit de 80s, 90s en de hits van nu. Volg Vrijdagavondcafé ook op Facebook of via Twitter: Vrij_avondcafé.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 januari 2016 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×