Lynn van de Polder en Kevin Florijn in 'Blurp'

Lynn vd Polder‘Blurp’ is een muziekprogramma speciaal voor jongeren. Ze noemen zichzelf ‘gek, chaotisch en rommelig’. Toch hebben Martijn, Marcel en Dennis voor komende woensdag iets moois gepland. Maar liefst twee interviews zijn er tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren. Allereerst komt Lynn van de Polder, de winnares van “De Stem van de Bok” langs om alles over deze talentenjacht te vertellen. Even later schuift ook zanger Kevin Florijn uit Leiden achter de microfoon om over zijn single release party te vertellen. En ongetwijfeld zal je beiden ook horen zingen!

‘Blurp‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×