Politie op bezoek bij ‘Vrijdagavondcafé’

v.l.n.r. Dirk van Total Copy Service, winnares Helen, Caroline en Ron van het Vrijdagavondcafé.

Vrijdag 29 februari presenteert Ron met Caroline vanaf 21.00 uur het gezellige ‘Vrijdagavondcafé’ en is ook wijkagent Erik van den Brun weer live in de studio voor zijn rubriek ‘Een boeiend gesprek’. Wat was er de afgelopen periode opvallend in Aalsmeer voor de politie, wat kunnen we er van leren en welke preventieve tips zijn er voor de luisteraars? Je hoort het allemaal in het eerste uur van het programma.

Ook natuurlijk de wekelijkse Twitterhit. Deze week is het thema: ‘Wereldsteden’. Welk nummer ken jij met in de titel of in de artiestennaam een wereldstad. Maak kans op twee bioscoopkaarten voor een film naar keuze in Bioscoop Aalsmeer. Dus geef jouw keuze door via Twitteraccount: @Vrij_avondcafé of via een bericht op de Facebookpagina. Maar mailen mag natuurlijk ook via studio@radioaalsmeer.nl. Hier kun je je ook opgeven voor het spel Soundmemory. In dit spel hoor je 10 verschillende geluiden maar welke hoor je dubbel? Je maakt hiermee kans op een mok met je naam erop, aangeboden door Total Copy Service Aalsmeer.

Ook een interview met Rob Taekema over ‘Plug & Play’ in The Beach en collega-radiomaker Cock over een nieuw programma in de nacht. Maar uiteraard komen ook Ron’s Top 40 hitarchief, de Soulshow-classic en de gezellige meezinger aan bod tussen de hits uit de 80s, 90s en de hits van nu in.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 januari 2016 om 22:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×