Nieuw radiospel ‘Vrijdagavondcafé’

Vrijdagavondcafé_09-2014Vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur speelt Ron een nieuw radiospel in ‘Vrijdagavondcafé’. In het spel Sound-Memory maakt de luisteraar kans op ‘Een mok met je naam erop’. Je kunt je nu alvast opgeven via studio@radioaalsmeer.nl met in de titel Sound-Memory Vrijdagavondcafé. Wie weet ben jij onze kandidaat in de uitzending. Ook bellen de programmamakers deze week met de wijkagent Aalsmeer Centrum, Erik van den Brun. Hij is onlangs aan zijn voet geopereerd en we willen graag weten hoe het met deze sympathieke bekende Aalsmeerder.  Deborah is er deze week bij en presenteert het café samen met Ron. Uiteraard neemt zij de luisteraar weer mee in haar maandelijkse rubriek ‘Social media met Deborah’. En natuurlijk is er de wekelijkse Soulshow-classic, Ron’s Top 40 Hitarchief, de gezellige meezinger van de week en heel veel muziek uit de 80’s, 90’s en de hits van nu.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 januari 2016 om 22:48 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×