'Weekend Magazine' live vanaf NK beachvolleybal

NK BeachDit weekeinde wordt in ons eigen Aalsmeer de vierde editie van het NK Beachvolleybal Indoor gehouden. In ‘The Beach‘ zullen de 12 beste dames en heren beachvolleyballers van Nederland in actie komen. De finales vinden zondag plaats om 17.00 en 18.00 uur.

De uitzending van het Weekend Magazine op zondagmiddag zal live worden uitgezonden vanuit ‘The Beach’ aan de Oosteinderweg. Presentatoren Jan van Veen en Elbert Huijts zullen samen met technici Frank van Nederveen, Olaf Huijts en Lennart Bader de rechtstreekse uitzending verzorgen. In de uitzending zijn de normale items te verwachten, maar zal ook uitgebreid aandacht worden besteed aan het NK volleybal.
De muziek heeft deze week ook een thema. Jan van Veen heeft muziek uitgezocht allemaal rondom het thema familie.

Te verwachten onderwerpen zijn:
– Taalpunt Aalsmeer
– Tussenbalans FC Aalsmeer en RKDES
– Cultuur-, Sport- en Film- en Theateragenda
– …

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 januari 2016 om 11:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×