Beestenboel bij ‘Let’s Go’

Danielle JonkerKinderboerderij Boerenvreugd komt langs bij Kim & Joey in ‘Let’s Go’. Zij komen uitleggen wat er zondag allemaal te doen is, want dan is er daar een dag die in het thema staat van vuur. Ook komt Caroline langs, zij komt vertellen over een speciale bootcamp. Alleen is dat niet een bootcamp om keihard te sporten, nee het is er een om keihard van te leren. Het is namelijk een Reken Bootcamp! Rekenen is heus niet saai. Verder is ook Daniëlle Jonker weer aanwezig om te koken met de winnaar van ‘Raad het Plaatje’. Benieuwd naar wat het plaatje is? Zoek op Facebook naar ‘Let’s Go radio’, dan kan je meteen alles blijven volgen over ‘Let’s Go’.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 februari 2016 om 22:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×