Kliekjes, glutenvrij koken en meer in ‘Vrijdagavondcafé’

marc eveleensGooi jij weleens eten weg? Je kunt er ook iemand anders blij mee maken. Caroline Misseyer komt vertellen over de Facebookgroep ‘Kliek en Co. In deze groep bieden mensen hun overbodige porties eten aan, aan mensen die het zelf niet zo breed hebben. Als je hier nog geen trek van krijgt, dan wel van radiokok Marc Eveleens die in zijn rubriek ‘Marc’s Culinaire Kookwekker’ tips en trucs geeft voor glutenvrij koken. Verder nog de TwitterHit met als thema ‘Hits uit de jaren 70’ en misschien win je met jouw inzending wel twee bioscoopkaartjes. Tenslotte nog het spel ‘Soundmemory’. Hierin krijgt de luisteraar achtereenvolgens tien geluiden te horen, maar welke twee geluiden zijn hetzelfde? Hier valt een mok-met-je-eigen-naam-erop te winnen. Insturen TwitterHit en Soundmemory via studio@radioaalsmeer.nl o.v.v. Vrijdagavondcafé of via Twitter: @Vrij_avondcafe. Dit alles vrijdag tussen 21:00 en 23:00 op Radio Aalsmeer met presentatoren Ron & Caroline.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×