Mariëlle Wegman: 'Lucky Cat tatoeage is bijzonder verhaal'

Mariëlle WegmanElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt dit keer één van de medewerkers aan het woord die door een familielid besmet is geraakt met het radiovirus. Mariëlle Wegman viel in voor haar moeder en raakte daarna in de ban van het fenomeen radio. “Ik ben het leuk gaan vinden. Vreselijk leuk”, aldus de dochter van Joke Wegman.Veelzijdig als ze is, zit ze zowel achter de knoppen van de mengtafel bij het programma ‘Weekend Magazine’, bedient ze de fotocamera en is ze actief als verpleegkundige.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 15 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×