Pedicure door de mangel gehaald

Renate BalderDe wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer ‘Door de Mangel’ zet iedere week een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de schijnwerper. Een uur lang wordt de gast de hemd van het lijf gevraagd en zo leert u iedere maandag weer een plaatsgenoot beter kennen. Vorige week was het basisschooljuf en radiopresentatrice Daphne van Dillwijn die plaatsnam achter de microfoon. De drie woorden die volgens Van Dillewijn bij haar passen, zijn: juf, moeder en muziek. Daphne noemt zich een echte juf, ook buiten school. Zij vertelde in de uitzending dat zij met haar gezin op het punt staat een pleegkind op te nemen. “Dat zal wat veranderingen met zich meebrengen’, aldus de Utrechtse van geboorte. Uiteraard heeft Daphne van Dillewijn ook een nieuwe gast uitgenodigd voor 116e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 22 februari komt Renate Balder om 19.00 uur naar de studio. Balder heeft een eigen pedicurepraktijk aan huis en Van Dillewijn wil van haar weten hoe ze op het idee is gekomen om voor zichzelf te beginnen en hoe ze deze praktijk kan combineren met haar jonge gezin.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×