Radio Aalsmeer en Rick FM werken samen

Rick FMradio-aalsmeer-logo-witte-achtergrond-2500pxDe lokale omroepen van Aalsmeer en Uithoorn hebben altijd al goede contacten met elkaar onderhouden. De afgelopen maanden hebben beide besturen regelmatig met elkaar om de tafel gezeten. Als goede buren, maar ook in het kader van de door de overheid en OLON gewenste streekomroepvorming: lokale omroepen die met elkaar samenwerken.
De eerste concrete samenwerking heeft vorm gekregen in het uitwisselen van elkaars programma’s. Zo wordt op dit moment het social media programma “Uur van Puur” wekelijks ook uitgezonden op Rick FM. Op korte termijn zal de Uithoornse omroep ook het programma “Door de Mangel” gaan uitzenden. Radio Aalsmeer beraadt zich nog welke programma’s van Rick FM bij de Aalsmeerse omroep uitgezonden kunnen worden.

Gepubliceerd: 15 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×