Glutenvrij koken op herhaling in 'Vrijdagavondcafé'

10850090_316402175218657_8405385749842122438_nDeze week kun je in het Vrijdagavondcafé weer diverse vaste rubrieken beluisteren. Zo is radiokok Marc Eveleens deze keer wel weer van de partij met zijn maandelijkse rubriek ‘Marc’s Culinaire Kookwekker’. Vorige week was hij nog ziek, maar deze week gaat hij meer vertellen over glutenvrij koken. Wat kan je wel en niet gebruiken in een glutenvrij dieet? Ook volgt er een overheerlijk glutenvrij recept.
Deze week ook weer Kirsten met uitgaanstips, lifestyle en vakantie in haar mini-magazine.

Natuurlijk is er wederom de wekelijkse Twitterhit waarmee de luisteraar 2 bioscoopkaartjes kan winnen voor een film naar keuze in Bioscoop Aalsmeer. Deze week is het thema van de Twitterhit ‘Geven en nemen’. En tenslotte natuurlijk het bekende radiospelletje ‘Soundmemory’. Wat is het dubbele geluid? Geef jouw Twitterhit of je deelname aan Soundmemory door via Twitteraccount: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina. Een mail naar de studio mag ook (met in het onderwerp: Vrijdagavondcafé) naar: studio@radioaalsmeer.nl Misschien kiezen we jouw Twitterhit uit of ben je onze kandidaat in ‘Soundmemory’ en win je een stoere mok met je hele eigen naam erop.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×