Live-zangeres en winactie voor musical Rapunzel in ‘Let’s Go’

Let's Go150222Elke vrijdag van 18:00 tot 19:00 is ‘Let’s Go’ te beluisteren op Radio Aalsmeer. Kim en Joey ontvangen deze week Lotte van Groeningen. Zij komt samen met haar muziekjuf Maartje naar de studio en Lotte zal live voor ons zingen. Vrijdag begint ook de voorjaarsvakantie, dus Kim heeft nog wat leuke tips wat je kan gaan doen in de vakantie. Verder is er ook de actie voor twee gratis musicalkaartjes voor ‘Rapunzel’. Stuur Kim en Joey jouw leukste foto met een vlecht. Dat mag natuurlijk van je eigen haar zijn maar ook van iets anders. De foto stuur je in voor woensdag 24 februari via letsgo@radioaalsmeer.nl of via een privébericht op de ‘Let’s Go’-facebookpagina. Je ontvangt dan een geheim codewoord. Vrijdag moet je dan goed luisteren, want als je het geheime codewoord hoort mag je bellen naar de studio. Ben jij de eerste die aan de telefoon hangt? Dan win jij die twee kaartjes voor de voorstelling ‘Rapunzel’ op donderdag 3 maart in het Crown Theater.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×