Zeep en geitenmelkcrème in ‘Door de Mangel’

Leoniten Zethof‘Door de Mangel’ ontvangt wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter en zet deze in de schijnwerper. Een uur lang wordt de gast in de talkshow de hemd van het lijf gevraagd en zo maakt u iedere maandag uitgebreid kennis met een plaatsgenoot. Vorige week was het pedicure, kampeer- en cabrioliefhebster Renate Balder die plaatsnam in de studio. De drie woorden die volgens Balder bij haar passen, zijn: eerlijk, doorzetter en makkelijk contact maken.

Balder vertelde als directiesecretaresse te zijn begonnen, maar er na verloop van tijd achter kwam dat dit niet haar ding was. Via haar eigen verloskundige werd zij uiteindelijk pedicure met een praktijk aan huis. “Door goede afspraken met mijn man te maken, valt dit prima met het gezinsleven te combineren”, aldus de Zoetermeerse van geboorte.

Uiteraard heeft Renate ook een nieuwe gast uitgenodigd voor 117e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 29 februari  komt Leontien Zethof om 19.00 uur naar de studio. Zethof maakt met haar bedrijfje ‘Uzepia’ zelf zeep en crème van geitenmelk. Heeft u vragen voor Leontien Zethof? Mail deze dan via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×