Bloembollenkweker Koster gemangeld

bloembollen‘Door de Mangel’ ontvangt wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter en zet deze in de schijnwerper. Een uur lang wordt de gast in de talkshow de hemd van het lijf gevraagd en zo maakt u iedere maandag uitgebreid kennis met een plaatsgenoot. Vorige week was het Leontien Zethof die naar de studio kwam. Zethof maakt met haar bedrijfje ‘Uzepia’ zelf zeep en crème van geitenmelk.

Uiteraard heeft Leontien ook een nieuwe gast uitgenodigd voor 118e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 7 maart neemt Kees Koster om 19.00 uur plaats achter de microfoon. Koster is bloembollenkwerker.  Heeft u vragen voor Kees Koster? Mail deze dan via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×