Radio Aalsmeer ronkt live mee

hibra2016In het weekend van 12 en 13 maart organiseren de HiBRA en Aalsmeer Roest Niet een nieuw evenement: “Aalsmeer Ronkt Weer!” Vanuit het oude Bloemenlust, tegenwoordig The Beach, wordt er een feestje gehouden rondom alles wat met motoren en bromfietsen te maken heeft. Ook Radio Aalsmeer is daarbij: het programma ‘Weekend Magazine’ zendt zondag van 14.00 tot 17.00 uur live uit vanaf de Oosteinderweg 247.

Dit gratis te bezoeken evenement (behalve voor mannen boven de twaalf jaar, die betalen vijf euro) rond alles wat met motoren en bromfietsen te maken heeft, is een uitstekend decor voor een rechtstreekse uitzending van het actuele radiomagazine op de lokale omroep. U kunt live een uitzending meemaken en tevens genieten van alles wat ronkt.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Het presentatie duo Dirk en Jan Box (“Bij ons zijn de uitzendingen altijd in stereo”) zullen diverse gasten ontvangen, maar zullen ook sfeerimpressies geven van dit evenement. Uiteraard zullen zij zondag verslag doen van de veiling van (klassieke) motoren, racers, wegmotoren, rariteiten, bobbers en bromfietsen in de volledig gerestaureerde veilingzaal. De techniek wordt deze week verzorgd door Niels Tenhagen en Dennis Wijnhout.

Diverse gasten, gevarieerde onderwerpen
U kunt in het programma diverse onderwerpen verwachten. Zo komt Joost Hoffscholte van Rotary Aalsmeer langs om meer te vertellen over het optreden van de Jostiband in de Bloemhof op 9 april a.s. en zullen er twee toegangskaarten worden weggegeven voor dit optreden. Gerard Zelen komt iets vertellen over zijn nieuwe boek “Lak aan Leer” dat afgelopen week is gepresenteerd.

Ook de SPIE komt langs in de persoon van Jan Millenaar om de luisteraar te informeren over de schoonmaakactie op de Westeinderplas. Tevens de vaste voetbalverslaggevers die aanwezig zijn bij de wedstrijden van FC Aalsmeer en RKDES.

Al met al heel veel aandacht voor alles wat er speelt op cultureel en sportief gebied in Aalsmeer. Heeft u nieuws of informatie voor dit programma? Stuur dat dan naar info@radioaalsmeer.nl of tijdens de live uitzendingen naar studio@radioaalsmeer.nl. Even bellen kan dan natuurlijk ook: 0297-325858.

Gepubliceerd: 6 maart 2016 om 19:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×