Boeiend gesprek in ‘Vrijdagavondcafé’

Erik vd Brun en Ron LeegwaterElke vrijdagavond staan de deuren van het radioprogramma ‘Vrijdagavondcafé’ wijd open. Ron en Caroline ontvangen onder meer wijkagent Erik van den Brun en Jan van Schuppen van café/bar Joppe. Van den Brun bespreekt in zijn maandelijkse rubriek ‘Een boeiend gesprek’ opvallende politiezaken die zich de afgelopen maand in Aalsmeer Centrum, zijn wijk, hebben afgespeeld. Jan komt vertellen over de mediaquiz van aanstaande zaterdag en waarom je daar absoluut met een team aan mee moet komen doen. Verder nog de vaste items #TwitterHit en Soundmemory. Het thema van de Twitterhit is deze week: mensen (of: people). Ken jij een goed lied met in de titel of de artiestennaam dit thema? Laat het weten via Twitter op @Vrij_avondcafe of via Facebook. Onder de inzenders verloten Ron en Caroline twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze. Tenslotte het geluidenspel Soundmemory: de kandidaat krijgt tien geluiden te horen, waarvan er twee exact hetzelfde zijn. Welke twee nummers zijn hetzelfde? Heeft de kandidaat het goed, dan wint hij of zij de ‘Mok met je naam erop’! Aanmelden kan via studio@radioaalsmeer.nl.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 maart 2016 om 21:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×