Kinderburgemeester zoekt opvolger in ‘Let’s Go’

Vince3Kim en Joey trappen iedere vrijdagavond om 18:00 af met het familieprogramma ‘Let’s Go’. Ditmaal ontvangen zij hoog bezoek, niemand minder dan kinderburgemeester Vince komt langs! Hij zal vertellen wat hij de afgelopen tijd allemaal heeft meegemaakt en met welke projecten hij nu nog druk bezig is. Tevens is de zoektocht naar een nieuwe kinderburgemeester van start gegaan. Vrijdag is dus dé kans om hiervoor tips te krijgen! Stuur je vraag naar letsgo@radioaalsmeer.nl, kom gezellig langs in de radiostudio om je vraag live te stellen of bel tijdens de uitzending naar de studiotelefoon: 0297-325858. Ook te gast is Tante Tee, zij geeft typelessen bij jou thuis aan de keukentafel. Waarom is het eigenlijk zo belangrijk om goed te kunnen typen? Dat komt Tante Tee vrijdag uitleggen in ‘Let’s Go’ op Radio Aalsmeer.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 maart 2016 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×