Dennis Wijnhout: 'De muzikaliteit heb ik van mijn moeder...'

Dennis WijnhoutElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ komt deze week in de 21e editie Royal Flora Holland medewerker en zingende DJ Dennis Wijnhout aan het woord. Dennis is zijn ‘radioleven’ begonnen in het illegale circuit en is daarna via via terecht gekomen bij Radio Aalsmeer; eerst in het jongerenprogramma, later ook het kinderprogramma. Ook is hij zingende DJ bij een drive-in show. Hij geeft aan structuur in een programma prettig te vinden: “Elke week dezelfde items, maar elke keer weer andere dingetjes, nieuwtjes. Mensen weten dan waar ze aan toe zijn”.

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 7 maart 2016 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×