Pottenbakster in spotlight

Laura Brambach2Zoals iedere maandag, ontvangt ‘Door de Mangel’ ook maandag 14 maart weer een Aalsmeerder of Kudelstaarter en zet deze in de schijnwerper. Een uur lang wordt de gast in de talkshow de hemd van het lijf gevraagd en zo maakt u iedere maandag uitgebreid kennis met een plaatsgenoot. Vorige week nam bloembollenkweker en voetballiefhebber Kees Koster plaats achter de microfoon. De drie woorden die volgens Koster bij hem passen, zijn: familiemens, sociaal en normaal. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, is het devies van de Voorhouter van geboorte. Graag ziet Koster wat zaken veranderen in Aalsmeer. Zo kunnen de plantsoenen wel wat fleuriger en vooral bloemrijker worden, zodat Aalsmeer zijn naam als bloemendorp recht aan doet. Ook het Amsterdamse Bos zou er wat verzorger bij mogen liggen. “Een vlindertuin met een kas waar kwekers kunnen laten zien wat zij in huis hebben, ook goed voor de bijen”, aldus de bollenboer uit Kudelstaart.

Uiteraard heeft Kees ook een nieuwe gast voor 119e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 14 maart komt Laura Brambach-Smits om 19.00 uur naar de studio. Brambach is een pottenbakster en volgens Koster kan zij alles met een klompje klei. Zij maakt ook onderdeel uit van de Amb8route in Kudelstaart. Heeft u vragen voor Laura Brambach? Mail deze dan via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: @DoordeMangel.

Ook het programma ‘Door de Mangel’ wordt tegenwoordig ook bij de buren van RickFM uitgezonden. Iedere maandag en zaterdag op Radio Aalsmeer en op donderdagavond op RickFM: de talkshow ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×