Kokkerellen en handballen met ‘Let’s Go’

Heren C1Vrijdag begint je weekend met Kim en Joey bij ‘Let’s Go’. Er is natuurlijk muziek, leuke nieuwtjes, tips voor het weekend en natuurlijk zijn er ook gasten in de studio. Zo krijgen Kim en Joey bezoek van de handballers van Fiqas Aalsmeer. De jongens van het C1 team komen vertellen over hun eerste buitenland toernooi met Pinksteren. Naast het veel trainen voor dit toernooi zijn ze ook druk met geld inzamelen om hierheen te kunnen. Nieuwsgierig?! Dan moet je vrijdag zeker luisteren.

Ook wordt er weer gekookt in de studio met Danielle. Afgelopen dagen kon er mee gedaan worden aan “Raad het Plaatje”. De winnaars staat vrijdag met Danielle in de keuken en gaat iets lekkers maken. Wat het precies gaat worden….dat hoor je vrijdag bij ‘Let’s Go’!

Volg ‘Let’s Go’ via Facebook, Instagram of Twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×