Kleurplatenactie

kleurplaatAfgelopen vrijdag kreeg groep van de Jozefschool in Aalsmeer de allereerste Radio Aalsmeer-kleurplaat uitgedeeld. Daarmee zijn zij de eerste “Klas van de Maand” en werd het startsein gegeven van de kleurplatenactie van Radio Aalsmeer. Radio Aalsmeer bestaat dit jaar 25 jaar en dit wordt feestelijke gevierd met onder andere deze actie waar natuurlijk leuke prijzen mee zijn te winnen. Iedere maand wordt er een klas van een school uitgekozen en zij ontvangen de kleurplaat, die ontworpen is door Esther Gons presentatrice bij Radio Aalsmeer. De klas krijgt een maand lang de tijd om Radio Aalsmeer kleur te geven op creatieve wijze. Aan het eind van de maand is de klas van harte welkom bij het programma ‘Let’s Go’ en daar worden de winnaars bekend gemaakt.

Op 1 april, nee geen grap, zijn de kinderen van groep 5 van de Jozefschool van harte welkom bij Kim en Joey in de studio en zullen we horen wie de winnaars zijn. Wil je dat jouw klas ook deze kleurplaat ontvangt? Of lijkt het u leuk dat uw school hier ook aan meedoet? Stuur een mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 13 maart 2016 om 21:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×