‘Door de Mangel’ ontvangt restauranthouder

Rob AmelsbeekZoals iedere maandag, ontvangt ‘Door de Mangel’ ook op de eerste lentedag van dit jaar weer een Aalsmeerder of Kudelstaarter. Een uur lang wordt de gast in de talkshow de hemd van het lijf gevraagd door het presentatieduo Myléne en Elbert. Zo maakt u iedere maandag uitgebreid kennis met een plaatsgenoot. Vorige week nam pottenbakster en moeder van een tweeling Laura Brambach-Smits plaats achter in de studio. De drie woorden die volgens Brambach bij haar passen, zijn: zorgzaam, creatief en positief. Laura vertelde geen enkele andere hobby te hebben, dan pottenbakken. Het lastigste is het glazuren: “Het is namelijk altijd een verrassing hoe het glazuren precies uitpakt als het uit de oven komt”, aldus de pottenbakster. Ze kan er niet van leven, maar wordt er wel gelukkig van!

Uiteraard heeft Laura ook een nieuwe gast voor 120e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 21 maart komt restauranthouder Rob Amelsbeek om 19.00 uur naar de studio. Amelsbeek eigenaar van Brasserie oevers in Kudekstaart. Laura heeft niet echt een vraag voor Rob, maar omdat hij, net als zijn vrouw, ook betrokken is bij de Amb8route, wilde zij hem graag voordragen. Heeft u vragen voor Rob Amelsbeek? Mail deze dan via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: @DoordeMangel.

Ook het programma ‘Door de Mangel’ wordt tegenwoordig ook bij de buuromroep RickFM in Uithoorn uitgezonden. Iedere maandag en zaterdag op Radio Aalsmeer en op donderdagavond om op RickFM: de talkshow ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×