Discussieer mee met 'Stamtafel'

Tuinen AalsmeerTijdens het interactieve radioprogramma ‘Stamtafel’ wordt er geïnformeerd, gediscussieerd,  gereageerd en gecommuniceerd over onderwerpen die leven in Aalsmeer. Deze week zukken weer diverse onderwerpen de revue passeren, zoals het plan Hornmeer, de groenzone Oosteinderweg, communicatie door de gemeente, de ongestoorde logistieke verbinding (OLV), migrantenpension, omgevingsraad Schiphol (ORS), de Tuinen van Aalsmeer, enz.

Het panel bestaande uit Dick de Geus, Jan Millenaar, Ron Hooijman, Gerard Zelen, Dick Lookman en Cor Knol zullen zich onder leiding van presentator Dirk Box buigen over deze onderwerpen.

Uiteraard kunt u ook mee praten of reageren. Stuur uw opmerkingen of vragen naar stamtafelaalsmeer@gmail.com, een sms of app naar 06-11143838, een persoonlijk bericht via Facebook of Twitter: #Stamtafel Aalsmeer. Bellen tijdens uitzenduren kan natuurlijk ook: 0297-325858.

‘Stamtafel’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×