Paralympisch handbiker Jetze Plat in ‘Halte Zwarteweg’

Jetze PlatIn ‘Halte Zwarteweg’ gaan de programmamakers het gesprek aan met handbiker Jetze Plat. Hij zet alles op alles om zijn twee deelname aan de Paralympische Spelen te verwezenlijken in Rio de Janeiro. Plat zal uitleggen wat handbiken precies inhoudt en waarom hij juist deze sport beoefent. Hij kan de sport fulltime beoefenen dankzij zijn A-status van de sportbond. Hoe gaat Jetze Plat om met zijn topsportleven? Je hoort het donderdag 3 maart om 18:00 in ‘Halte Zwarteweg’.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 maart 2016 om 11:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×