I-tjoep in ‘Let’s Go’

Lets Go 04032016Zwembad De Waterlelie heeft een nieuwe interactieve glijbaan geopend. Verslaggever Joey was aanwezig bij de opening van de glijbaan en sprak daar onder andere met de kinderburgemeester. Ook vond Joey de bedenker van de naam van de glijbaan. De glijbaan het namelijk de I-tjoep. Verder zijn Kim en Joey op zoek naar jouw favoriete muziek. Dus wil jij heel graag een bepaald liedje horen in ‘Let’s Go’? Mail dan de titel en artiest naar letsgo@radioaalsmeer.nl, maar je kunt vrijdag natuurlijk ook langskomen bij de echte studio!

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×