‘Door de Mangel’ ontvangt chefkok

Philippe SargisZoals iedere maandag, ontvangt ‘Door de Mangel’ ook maandag weer een Aalsmeerder of Kudelstaarter. Een uur lang wordt de gast in de talkshow de hemd van het lijf gevraagd door het presentatie duo Myléne en Elbert. Zo maakt u iedere maandag uitgebreid kennis met een plaatsgenoot. Op tweede paasdag kon u luisteren naar een herhaling van de 100ste uitzending met Gerard Joling. De week daarvoor was de eigenaar van restaurant ‘Oevers’ te gast. De rode draad in het leven van Rob is ongetwijfeld het feit dat hij zonder enige ervaring of opleiding aan iets begint en door zijn inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen weet hij iedere keer weer het beste uit zichzelf (en anderen) te halen.

Uiteraard heeft Rob ook een nieuwe gast voor 121e uitzending van ‘Door de Mangel’ gevonden. Maandag 4 april komt collega restauranthouder Philip Sargis om 19.00 uur naar de studio. Sargis is sinds kort eigenaar van restaurant ‘De Dorpshoek’. Op de vraag wat hij van Sargis wil weten, antwoordde hij: “Hoe oud hij is”. Heeft u vragen voor Rob Amelsbeek? Mail deze dan via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 maart 2016 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×