Winnaars kleurplaten-actie ‘Let’s Go’

Let's GoVrijdag is het 1 april en dan worden de winnaars bekend gemaakt van de kleurplaten-actie en dat is geen grapje! Groep 5 van de Jozefschool heeft de afgelopen maand zich creatief uitgeleefd op de Radio Aalsmeer kleurplaat. Vrijdag zijn alle leerlingen welkom in de studio bij ‘Let’s Go’ en zullen de drie winnaars bekend worden gemaakt. Natuurlijk zijn er voor deze winnaars hele leuke prijzen. Nieuwsgierig wie er gewonnen heeft? Luister dan vrijdag.

Ook komt Devon langs om te vertellen over de nieuwe Kung Fu Panda film en de leuke middag die georganiseerd wordt op 10 april in Studio’s Aalsmeer. Natuurlijk is er ook lekker veel muziek en een hoop gezelligheid in de studio. Volg ‘Let’s Go’ via Facebook, Instagram of Twitter, dan ben je direct op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×