'Vrijdagavondcafé' zegt het met bloemen!

Lennard van der WeijdenVrijdag tussen 21.00 en 23.00 uur is het weer tijd voor het gezelligste radiocafé van de regio. Deze week presenteert Ron samen met Kirsten en staat de Twitterhit in het teken van ‘Bloemen en Planten’. De reden hiervan is natuurlijk omdat het dit weekend weer ‘Kom in de Kas’ is. Een 6-tal bedrijven aan de Mijnsherenweg in Kudelstaart zullen zaterdag 2 en zondag 3 april hun deuren wagenwijd openzetten om een ieder kennis te laten maken met hun mooie producten. En natuurlijk besteden wij daar aandacht aan. Eén van de deelnemende bedrijven is GreenBalanZ van. Lennard komt vertellen over Kom in de Kas en geeft als prijs deze week de mooie phalaenopsis orchidee weg tijdens ons programma. Hoe gaaf is dat? Dus weet jij een hit of een artiestennaam met ‘Bloemen of Planten’ in de titel? Geef dan jouw Twitterhit door via ons Twitteraccount: @vrij_avondcafé, via een bericht op de Facebookpagina ‘Vrijdagavondcafé’ of via een mail naar studio@radioaalsmeer.nl. En wie weet win jij een phalaenopsis orchidee met jouw inzending? Verder deze week ook het radiospel Soundmemory, interviews, Kirsten’s Vrijdagavond Mini Magazine, de Soulshow-classic en Ron’s top 40 Hitarchief. En natuurlijk heel veel lekkere muziek.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×