Jubileumuitzending voor ‘Halte Zwarteweg’

Alessandre FiliusAanstaande donderdag 31 maart heeft ‘Halte Zwarteweg’ een prachtig jubileum te vieren: de groep cliënten en vrijwilligers van Dagbesteding Heliomare Aalsmeer maken hun 150e radio-uitzending. Ter ere van dit jubileum interviewen zij Alexandra Filius. Zij stond samen met wijlen Jan Peterse aan de wieg van het programma dat op 17 juni 2010 zijn eerste uitzending beleefde. Filius zal vertellen over hoe het idee voor ‘Halte Zwarteweg’ is ontstaan en hoe het tot een vaste waarde in de programmering van Radio Aalsmeer is uitgegroeid. Verder gaat ze in op haar studie die zij in China heeft gevolg.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 maart 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×