Fysieke en mentale gezondheid centraal in ‘That’s Life’

Frans HuissenEen keer per maand is het programma ‘That’s life’ te beluisteren. Donderdag 24 maart staat het programma van Jenny Piet en Rinus van Itterzon in het teken van gezondheid, lifestyle en de maatschappij in het algemeen. In de vrijwilligerscentrale ontvangen zij Frans Huissen van Aalsmeer Voor Elkaar. Dit initiatief maakt een doorstart en kan daarom nog vrijwilligers gebruiken. Verder is Marjon Middelkoop-Huiskens (Vortho) te gast. Zij helpt mensen met het ontwikkelen van een gezond eetpatroon.

Tevens te gast is lifecoach Denise Rösken. Zij helpt mensen met het verkennen van hun eigen grenzen onder het motto:”Zet mensen in hun kracht, zodat ze gaan stralen”. Laatste gast is Janna van Zon met haar kunst-halfuurtje. Ditmaal neemt zij Gerrit Hoogebeen mee. Hij noemt zichzelf ‘inlijsteraar’ en laat daarmee een kunstwerk optimaal tot zijn recht komen. Hij komt vertellen over het zogeheten compo-arto. Benieuwd wat dit is en wat alle andere gasten te bespreken hebben? Luister donderdag vanaf 20.00 uur naar ‘That’s Life’.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 maart 2016 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×