Edgar van Hazendonk: 'André Hazes was wel grappig...'

Edgar van HazendonkElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ komt deze week in de 23e editie technicus Edgar van Hazendonk aan het woord. Edgar werkt ook in de IT. Hij is al sinds de eerste uitzending van Radio Aalsmeer bij het station betrokken en houdt zich vooral bezig met technische zaken. Zo verzorgt hij de techniek bij ‘Door de Mangel’ op maandagavond. Op de vraag wat een technicus goed maakt antwoordt hij: “Als je snel kan reageren op situaties. Je moet ook goed kunnen luisteren. En ook op de niveaus letten”. En met de nodige zelfkennis: “Ik ben een beetje een perfectionist”.

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 21 maart 2016 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×