Gerard Joling op herhaling in ‘Door de Mangel’

Joling en team DdMIedere maandag vragen Mylène en Elbert in de talkshow ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter het hemd van het lijf. Zo kon u ook op de eerste lentedag van dit jaar kennismaken met een plaatsgenoot.Zo maakt u iedere maandag uitgebreid kennis met een plaatsgenoot. Vorige week nam restauranthouder en vader van twee zoons Rok Amelsbeek plaats achter de microfoon. De drie woorden die volgens Amelsbeek hem het best omschrijven zijn energiek, enthousiast en doorzetter. De rode draad in het leven van Rob is ongetwijfeld het feit dat hij zonder enige ervaring of opleiding aan iets begint en door zijn inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen weet hij iedere keer weer het beste uit zichzelf (en anderen) te halen. Samen met zijn vrouw Joyce runt hij brasserie Oevers in Kudelstaart. “Daardoor komt er van mijn hobby sporten niets meer terecht. Gewoon te weinig tijd”, aldus Amelsbeek.

Uiteraard heeft Rob ook een nieuwe gast voor 121e uitzending van ‘Door de Mangel’ gevonden. Maandag 4 april komt collega restauranthouder Philippe Sargis om 19.00 uur naar de studio. Sargis is sinds kort eigenaar van restaurant ‘De Dorpshoek’. Op de vraag wat hij van Sargis wil weten, antwoordde hij: “Hoe oud hij is”. Heeft u vragen voor Philippe Sargis? Mail deze dan via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: @DoordeMangel.

Op tweede paasdag kunt u ook luisteren naar een uitzending van ‘Door de Mangel’. Dit keer niet live, maar wordt de 100ste uitzending met Gerard Joling herhaald.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 maart 2016 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×