‘Door de Mangel’ gaat de bouw in

Wilco van der LaarseOok op maandag 11 april ontvangen Mylène en Elbert weer een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Een uur lang staat deze gast centraal in het programma en wordt hem of haar het hemd van het lijf gevraagd. Afgelopen maandag was het de Fransman van geboorte Philippe Sargis. Voor de chefkok is sinds januari van dit jaar een droom in vervulling gegaan en is hij eigenaar geworden van restaurant ‘De Dorpshoek’. “Ik ben al meer dan tien jaar bezig om dit restaurant over te nemen,” aldus de Franse Aalsmeerder die door zijn oom Pierrot geïnspireerd raakte om kok te worden. De drie woorden die Sargis het best bij zichzelf vindt passen zijn: eigenwijs, gedreven en enthousiast. De Dorpshoek is zeker niet zijn laatste kunstje: “Ik heb nog een leuk plannetje, maar daar kan ik nog niet te veel over zeggen”.

Uiteraard heeft Philippe ook een nieuwe gast voor 122e uitzending van ‘Door de Mangel’ gevonden. Maandag 11 april neemt aannemer Wilco van der Laarse plaats achter de microfoon. De vraag wat Sargis van Van der Laarse wil weten, kon hij niet beantwoorden. “Laat hem gewoon zijn verhaal doen”. Heeft u vragen voor Wilco van der Laarse? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×