Anti-pestcampagne Lady BlaBla in Let’s Go

Let's Go 8 april 2016Vrijdag belt Kim van ‘Let’s Go’ met Lady BlaBla. Zij is het anti-pestsymbool van Nederland en heeft een nieuw liedje uitgebracht dat ‘Game Over’ heet. Op een positieve manier vestigt Lady BlaBla de aandacht op het pestprobleem en Kim & Joey steunen deze anti-pestcampagne. Word jij zelf of iemand anders in je klas gepest en wil jij daar iets tegen doen? Stel dan vrijdag je vraag aan Lady BlaBla. Verder gaat het over de denksport schaken. De kinderen van AAS komen langs en vertellen hoe cool schaken wel niet is. Ze leggen uit hoe het werkt, waar je op moet letten en hoe je een echt goede schaker wordt. Heb jij nog een verzoekplaatje voor vrijdag? Mail de titel en artiest dan naar letsgo@radioaalsmeer.nl en dan hoor je het plaatje vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur op de radio!

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 april 2016 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×