Halte Zwarteweg interviewt ‘Garby Aalsmeer’

GarbyDe groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding in Aalsmeer ontvangen deze week iemand die zich inzet om de leefomgeving in Aalsmeer te verbeteren. Haar naam is Yvette Koehler en zij organiseert namens ‘Garby Aalsmeer’ diverse acties om zwerfafval op te ruimen uit de natuur. ‘Halte Zwarteweg’ zal haar vragen naar hoe de acties in haar werk gaan en wie er aan meedoen. Het motto van Garby is: ‘niet weggooien, maar ingooien.’ In de afvalbak welteverstaan. Luister donderdag om 18.00 uur naar ‘Halte Zwarteweg’ om dit en meer te weten te komen over ‘Garby Aalsmeer’.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×