‘Door de Mangel’ gaat de hoogte in

marcel mieremetOp maandag 18 april ontvangen Mylène en Elbert wederom een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Ook deze week staat deze gast een uur lang in ‘the picture’ en wordt hem of haar het hemd van het lijf gevraagd. Afgelopen maandag was het aannemer en voetballiefhebber Wilco van der Laarse die plaats nam in de studio. De aannemer vertelde de vierde generatie te zijn in het familiebedrijf.  De drie woorden die Van der Laarse het best bij zichzelf vindt passen zijn: harde werker, spontaan en rustig.

Wilco is een echte ‘Dorper’, al woont hij tegenwoordig in de Hornmeer. Zijn moeder had hem liever bakker zien worden, maar hij kwam toch in het bedrijf van zijn vader terecht. Van der Laarse zou het leuk vinden als zijn zoons het familiebedrijf over zouden nemen. “Maar zijn moeten doen wat ze leuk vinden, ik zal daar zeker geen druk op uitoefenen”, aldus de aannemer. Uiteraard heeft Van der Laarse ook een nieuwe gast voor 123e uitzending van ‘Door de Mangel’ gevonden. Maandag 18 april neemt kraanwagenchauffeur Marcel Mieremet plaats achter de microfoon. Op de vraag wat Van der Laarse van Mieremet wil weten, antwoordde hij: “Waarom heeft hij de stap genomen weer een nieuwe kraan aan te schaffen”. Heeft u vragen voor Marcel Mieremet? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×