'Weekend Magazine' live vanaf fort

Fort_KudelstaartZondag 17 april zal Radio Aalsmeer voor de tweede keer in dit weekend vanaf locatie uitzenden. Van 14.00 tot 17.00 uur komt het actualiteitenmagazine live vanaf het Fort Kudelstaart.
Ook dit jaar houdt het Fort Kudelstaart weer enkele open dagen en dit weekeinde is Radio Aalsmeer daarbij aanwezig. De uitzending van het Weekend Magazine zal bestaan uit, informatie, actualiteiten, muziek en interviews. Presentatoren Koen en Dennis gaan er samen met technicus Joey een leuke uitzending van maken!

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×