'Zaterdagavond Live' met optredens uit ‘The Beach’

marian pijnakerZaterdagavond 16 april treden er in The Beach meerdere zangeressen op. Radio Aalsmeer is ter plaatse om de optredens live uit te zenden en de artiesten te kunnen interviewen. Alle zangeressen zijn pupillen van Marian Pijnaker. Zij scoorde in het verleden twee Top40-hits als zangeres van de band Tower. In 2015 ontstond bij haar en een aantal vrienden (muzikanten) het idee om een talentenjacht te houden. Ze hebben heel veel muziek op de plank liggen en daar willen ze iets mee doen. Er wordt een Talentenjacht uitgeschreven met als hoofdprijs een artiestencontract. De line-up is als volgt: Joya Hanegraaf, Lisa van Zanen, Yasmin Kalff, Remedy II en Carolina Brusse. Brusse won in maart nog de talenjacht ‘Talent van 2016’ in Voorburg. Het programma wordt zaterdagavond tussen 21.00 – 23.00 uur live uitgezonden op Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 10 april 2016 om 22:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×