Jacht- en scheepsbouwer Esther Gouwerok in ‘Door de Mangel’

esther gouwerokOp de eerste maandag in mei ontvangen de presentatoren van Aalsmeers enige talkshow op 19.00 uur weer een interessante plaatsgenoot. Mylène en Elbert Huijts zullen deze gast een uur lang ‘aan de tand voelen’. Afgelopen maandag was het aannemer, snowboarder en Harley Davidson-rijder Jeroen van der Drift die door de broer en zus ondervraagd werd. De Aalsmeerder vertelde al van jongs af aan graag dingen te bouwen. Hij is veel aan het werk. “Maar als je werk ook je hobby is, is dat niet erg”, aldus de man met de gouden handjes. Samen met zijn oudste broer is hij een aannemersbedrijf begonnen en inmiddels geven zij leiding aan tien andere werknemers, waaronder ook hun jongste broer. Na zijn werk bouwt Jeroen ook zijn eigen huis, maar vindt hij ook nog tijd voor zijn hobby’s snowboarden en motorrijden.

Uiteraard heeft Van der Drift ook een nieuwe gast voor 125e uitzending van ‘Door de Mangel’ gevonden. Maandag 2 mei neemt jacht- en scheepsbouwer Esther Gouwerok plaats achter de microfoon. Ze is de zesde generatie die het familiebedrijf Jacht- en Scheepswerf Gouwerok leidt.

Heeft u een vraag voor Esther Gouwerok? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 april 2016 om 21:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×