Lifestyle in ‘That’s Life’

heliomareAanstaande donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur ontvangt Jenny Piet verschillende mensen die midden in de Aalsmeerse maatschappij staan. De Vrijwilligerscentrale heeft Mieke van Arem, locatiemanager Heliomare, uitgenodigd om te vertellen wat zij voor mensen met een beperking doen. Ook vertelt zij wat mensen als vrijwilliger voor Heliomare kunnen betekenen. Verder komt fysiotherapeute Willemijn van Leeuwen langs en legt zij uit hoe de Vitaeltuin bij het zorgcentrum gebruikt moet worden. Tevens wordt het initiatief Beauty Bank behandeld. Dit collectief van beautybrancheprofessionals helpt kosteloos mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, bijvoorbeeld een bezoek aan de kapper als iemand een sollicitatieproces in zal gaan. Tenslotte nodigt Janna van Zon in het kunst-halfuurtje haar opvolgster als curator van Gemeente Aalsmeer, Ingrid Koppeschaar uit om te spreken over de tentoonstelling van Sunny Neeter.

‘That’s Life’ wordt één keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 april 2016 om 21:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×