‘Let’s Go’ op bezoek bij Combifun

CombifunDe meivakantie is in volle gang en gaat gelukkig nog gewoon een weekje door, voor jou, maar niet voor ‘Let’s Go’! Vrijdagavond zijn Kim Maarse en Joey Kaandorp namelijk gewoon weer op Radio Aalsmeer. Joey is met Laurens Niezen langs geweest bij Combifun en hebben een leuke reportage gemaakt van de middag. Was jij er ook bij? Luister vrijdag naar de uitzending en misschien hoor jij jezelf wel terug op de radio. Verder heeft Kim vakantietips op een rijtje gezet om de tweede week van de vakantie ook leuk te maken! En als je nog een verzoekplaatje hebt, laat dit dan weten via Instagram, Facebook, Twitter, of per e-mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×