Volle bak in ‘Vrijdagavondcafé’

rick van der kroonAanstaande vrijdag presenteert Ron Leegwater weer het bekende ‘Vrijdagavond Café, ditmaal samen met Kirsten. Ze ontvangen de Kudelstaartse zanger Rick van der Kroon en zijn erg benieuwd naar zijn ervaringen van afgelopen week in Las Vegas. Wijkagent Erik van den Brun is te gast voor zijn maandelijkse politierubriek ‘Een Boeiend Gesprek’, waarin hij het zal hebben over de toename van woninginbraken in zijn wijk ‘Centrum’. Verder geeft hij preventietips met betrekking tot het begin van het vaarseizoen en geeft hij meer informatie over de organisatie ‘Beter Buren’, welke burenruzies wil oplossen voordat de politie in beeld moet komen. Verder deze vrijdag de Twitterhit, Ron’s Top40 Hitarchief, de Soulshow-classic en het radiospel Soundmemory. Tevens de maandelijkse rubriek ‘Kirsten’s Vrijdagavond Mini Magazine’ met uitgaanstips en lifestyle. Tenslotte doet luisteraar Ingrid een oproep voor vrijwilligers die willen collecteren voor het Rode Kruis in Aalsmeer.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 april 2016 om 21:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×